top of page

Wie zijn wij

Rob.png

Jewebsite.com is opgericht door Rob Keereweer. Rob heeft meer dan 30 jaar IT-ervaring en heeft door zijn opleiding als Industrieel Vormgever affiniteit met heldere en duidelijke ontwerpen. Pratend met ondernemers hoorde hij vaak dat het laten maken van een website voor veel bedrijven het probleem niet was maar dat het onderhouden en vooral actueel houden van een website als een probleem gezien werd. Ook was het voor veel ondernemers onduidelijk wat de meerwaarde van een website voor de verkoopactiviteiten kan zijn.

Unieke aanpak

Dat bracht hem op het idee om een nieuw bedrijf op te richten die juist het genereren van leads voor de verkoopafdeling als kernactiviteit zou gaan zien naast het verzorgen van de content. En dat is wat wij zijn gaan doen: zorgen dat jouw website altijd actueel is en attractief blijft voor jouw website bezoekers en je laten weten wie die bezoekers zijn. 

 

Netwerk

Voor grotere projecten maken wij gebruik van een netwerk dat bestaat uit een multidisciplinair team. Op die manier kunnen wij alstijd het juiste projectteam leveren.

 

Weten waarom je voor ons zou moeten kiezen?

bottom of page