top of page

Website maken

Jouw website is het uithangbord van je bedrijf. Veel potentiële klanten kijken eerst naar je website voor dat ze zaken met je gaan doen. Daarom moet de website zich onderscheiden van andere aanbieders in de markt. Wij beschikken over de kennis en ervaring om voor jou een website te maken die zich niet alleen onderscheid maar die ook goed gevonden kan worden op Google.

Onze aanpak

Voordat we aan jouw website gaan werken willen wij eerst kennismaken met jouw bedrijf. Wat doen jullie precies, wie zijn jullie klanten, wat willen jullie bereiken en wat voor een uitstraling willen jullie hebben. Aan de hand van jullie huidige huisstijl gaan wij dan een eerste versie van jouw website maken die wij vervolgens aan jullie gaan voorleggen.

Nadat het ontwerp door jullie is goedgekeurd gaan wij aan de slag met het vullen van de website. Hiervoor hebben wij van jullie veel informatie nodig. Het kan zijn dat wij daarvoor de inhoud van jullie huidige website kunnen gebruiken maar het kan ook zijn dat jullie dat juist niet willen om een frisse start te maken. 

Wil je weten wat er zoal kan? Kijk dan op de voorbeelden

En dan... heb je voor het eerst je nieuwe website klaar en gaan wij hem online zetten. Dan begint eigenlijk het belangrijkste deel van onze werkzaamheden.

 

Gevonden worden

Het maken van een mooie en informatieve website is niet voldoende om gevonden te worden door Google. De algoritmes van Google houden rekening met veel zaken en wij zorgen ervoor dat jouw website zeker gevonden gaat worden. Wil je weten hoe? Kijk dan snel welke zaken van invloed zijn.

 

Up-to-date blijven

Onze dienstverlening houd dan niet op want een website moet je bijhouden en daarvoor bieden wij het volgende: 

Leads genereren

Wij kunnen via onze unieke Leadinfo App achterhalen welke bedrijven bij jou op de website kijken en welke pagina's zij bezoeken. Wil je weten hoe wij dit doen?

bottom of page