top of page

Waarom voor ons kiezen?

Wij maken je website of webshop voor een vaste prijs. Dus geen gezeur achteraf over wat er allemaal extra gedaan is. Hele goedkope websites maken is alleen mogelijk als je een standaard template wilt kiezen. Deze zijn vaak niet flexibel en werken vaak ook niet optimaal. Wij maken alle websites op maat. Kijk voor meer informatie op onze tarievenpagina.

1. Vooraf duidelijkheid over prijzen
2. Wij zorgen voor leads

Je website wordt door veel bedrijven bezocht. Wij kunnen je laten zien welke bedrijven dat zijn en welke pagina's ze bekeken hebben. Meer weten over deze unieke service? Klik dan op Leads genereren.

3. Content abonnement

Je bent bezig met jouw business en dan heb je geen tijd om ook nog eens je website bij te werken. Wij begrijpen dat als geen ander. Daarom verzorgen wij voor jou de inhoud. Niet alleen als je begint met de website maar ook gedurende het hele jaar. Met ons content abonnement blijf je met je website up-to-date! Je kunt zelf de inhoud aanleveren in de vorm van nieuwsberichten, krantenknipsels, foto's , sociale media berichten etc. Wij zorgen er dan voor dat alles netjes op jouw website komt te staan. Als je nieuwsberichten uit jouw branche op je website wilt plaatsen kunnen wij dat ook voor je doen. 

4. Apps

Naast het ontwikkelen van een website en het up-to-date houden van je website met ons content abonnement hebben wij een groot aantal handige App's ontwikkeld die je op je website kunt gebruiken. Dit zijn handige applicaties voor bijvoorbeeld kamerverhuur, hotels, online bestellen van etenswaren, reserveringen voor behandelingen (kappers, schoonheidssalons) en als je naast je website ook een webshop wilt beginnen maken wij ook je webshop. Omdat je natuurlijk zelf je producten wilt bepalen moet je hiervoor wel zelf wat werk doen. Wij helpen je met het toevoegen van de productinformatie, de productfoto's en wij zorgen ervoor dat je klanten gemakkelijk kunnen betalen. Meer weten? Klik dan op ons App's menu of kijk ook op de App pagina.

 

bottom of page