top of page

Website-bezoekers

omzetten in Leads.

Leadinfo is dé leadgeneratie software die de bedrijven herkent die op uw website komen en ze weergeeft via een overzichtelijk dashboard zodat u direct contact op kan nemen met de meest waardevolle bezoekers van uw website. Niet meer wachten op inkomende belletjes of mailtjes, maar direct met geïnteresseerde leads aan de slag! Zo werkt deze leadgeneratie software voor u!

Hoe doen we dat?

Onze leadgeneratie software herkent de bedrijven die uw website bezoeken door het IP adres te koppelen aan onze uniek samengestelde database. Vervolgens toont Leadinfo op een overzichtelijke manier bedrijfsgegevens, email-adressen en LinkedIn profielen.

 

 

 

 

 

Zo heeft u alle informatie die u nodig heeft om het eerste contact te leggen allemaal vanuit één overzichtelijk dashboard. Om iemand te kunnen overtuigen van uw dienst/product wilt u natuurlijk wel weten waar de persoon aan de andere kant van de lijn in geïnteresseerd is. Daarom toont onze leadgeneratie software u precies welke pagina’s er bezocht zijn en voor hoelang. Aan alle bedrijven wordt automatisch een leadscore gekoppeld zodat u weet welke leads het meest interessant zijn. Komen ze vaak op uw website? Dan krijgen ze automatisch een hogere score.

De data is van u

Uiteraard is de data binnen Leadinfo van u. Ook wanneer u stopt met onze leadgeneratie software kunt u alle data exporteren zodat u in de toekomst de oude leads nog kunt opvolgen. Ook wanneer u alleen een trial aanvraagt! Geïnteresseerd? Aanvragen is heel makkelijk en u kunt vandaag nog aan de slag met onze leadgeneratie software.

AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming

Leadinfo is legaal te gebruiken onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR) die per 25 mei 2018 als Europese privacywet geldt.

Leadinfo gebruikt het IP-adres van de bezoeker om daarbij bedrijfsgegevens te verkrijgen uit openbare bronnen zoals de Kamer van Koophandel. Het IP-adres is onder de AVG een persoonsgegeven, en gebruik daarvan vereist een grondslag onder deze wet. De gebruikte grondslag is het “eigen gerechtvaardigd belang” (artikel 6 sub f AVG). Hierbij mag u zonder toestemming met persoonsgegevens werken mits dit een duidelijk belang dient en u rekening houdt met de privacy. Marketing en analytics gelden als een duidelijk legitiem belang, en Leadinfo gebruikt slechts zeer beperkt persoonsgegevens. IP-adressen worden niet bewaard en uitsluitend de algemene zakelijke informatie van ondernemingen wordt verstrekt aan gebruikers. Daarmee is adequaat rekening gehouden met de privacy. Als gebruiker van Leadinfo dient u dit in uw privacyverklaring te melden. Ook dient u in het register van gegevensverwerkingen op te nemen dat u met Leadinfo werkt.

Leadinfo 1.png
Leadinfo pagina's.png
partner-badge-leadinfo.png
Ik wil meer weten over leads genereren

Bedankt voor de inzending!

bottom of page