top of page

Content management

Je hebt nu een prachtige website die veel bezoekers gaat trekken. Die bezoekers willen natuurlijk niet steeds dezelfde inhoud aantreffen. Daarom moet je die website steeds up-to-date houden. Dat kun je met onze website gemakkelijk zelf doen. Toch zien we in de praktijk dat het er niet van komt. Daarom bieden wij u een unieke service aan.

 

Wij zorgen ervoor dat je up-to-date blijft

Met ons content abonnement zorgen wij dat je website up-to-date blijft. Je levert de informatie aan in de vorm die je wilt en wij zorgen ervoor dat alles netjes op de website komt te staan. Ook zorgen we dat dit nieuws wordt geplaatst op sociale media zodat je altijd onder de aandacht van je (potentiële) klanten blijft.

Waarom is dit zo belangrijk?

Als je wilt dat je website door Google goed wordt gevonden en het liefst bovenaan in de zoekresultaten verschijnt moet je ervoor zorgen dat jouw website wordt vermeld in zoveel mogelijk andere bronnen. Dit kun je beïnvloeden door met grote regelmaat berichten te plaatsen op andere media. Met ons content abonnement doen wij dit voor jou. Jouw berichten gaan automatisch naar Twitter, LinkedIn, Instagram en Facebook waardoor de Google algoritmes jouw website steeds hoog zal ranken in de zoekresultaten.

Ook een webwinkel beginnen?

De content service bieden wij je aan voor een gewone website. Als je naast een website ook een webwinkel wilt starten zul je meer zelf moeten doen omdat wij uiteraard geen kennis over je producten hebben. Wij kunnen wel je webwinkel voor je maken. Meer weten?

bottom of page