top of page

Ontdek welke bedrijven je website bezoeken!

Je bent trots op je bedrijfswebsite. Met je website trek je veel bezoekers aan. Dat kun je zien met Google Analytics. Maar wie zijn al die bezoekers? En zijn zij relevant voor je business ? Met onze leadinfo-software weet je wie deze bezoekers zijn, welke pagina's ze bezoeken en waar hun belangstelling ligt. Maak van je bezoekers direct leads. Meer weten? Bekijk het filmpje hieronder of klik op de knop om meer uitleg te krijgen.

partner-badge-leadinfo.png
Our Servuces
Ervaringen

"Binnen 3 dagen wisten wij precies welke bedrijven onze website bezochten, wat een gemak! "

Lavazza Nederland

Lars Koerts
 

Meer weten?

Zelf ervaren is misschien wel beter dan informatie krijgen. Vraag een gratis 14 dagen proefinstallatie aan. Wij helpen je dan Leadinfo in te richten zodat je de beste resultaten te zien krijgt. Je kunt een proefinstallatie aanvragen via onderstaand formulier

Contact
partner-badge-leadinfo.png
bottom of page